Najpopularniji polovnjaci

Bez autora
Dec 27 2011

Na domaćem tržištu automobila godinama su veoma popularni, ali i ekonomični za džep - italijanski automobili. Kako je za njih karakteristično da im brzo pada cena posle nekoliko sezona vožnje, idealni su za drugog vlasnika, koji može da prođe dosta povoljno i za manje novca dobije kvalitetnu i modernu mašinu. Kod nas se najbolje prodaju „Fijatovi“ modeli „punto“ i „bravo“, dok „Lančija“ nudi popularne „ipsilon“ i „musa“ varijante. „Alfa“ je karakteristična po verzijama „146“, „147“ i „156“. „Fijat“ - Ubedljivo najtraženiji „Italijan“ na našem tržištu je svakako neki od „Fijatovih“ modela, među kojima prednjači „punto“. Na tržištu polovnih vozila može se dobiti za 2.599 evra. Ova ponuda predstavlja vozilo 1.9 tdi u plavoj-metalik boji sa petora vrata, staro osam godina, koje je prešlo 124.000 kilometara. Cena ne varira mnogo ni kod drugih ponuda kada je u pitanju isto godište i slična kilometraža.

Najpopularniji polovnjaciNa domaćem tržištu automobila godinama su veoma popularni, ali i ekonomični za džep - italijanski automobili.

Kako je za njih karakteristično da im brzo pada cena posle nekoliko sezona vožnje, idealni su za drugog vlasnika, koji može da prođe dosta povoljno i za manje novca dobije kvalitetnu i modernu mašinu.

Kod nas se najbolje prodaju „Fijatovi“ modeli „punto“ i „bravo“, dok „Lančija“ nudi popularne „ipsilon“ i „musa“ varijante. „Alfa“ je karakteristična po verzijama „146“, „147“ i „156“.

„Fijat“ - Ubedljivo najtraženiji „Italijan“ na našem tržištu je svakako neki od „Fijatovih“ modela, među kojima prednjači „punto“. Na tržištu polovnih vozila može se dobiti za 2.599 evra. Ova ponuda predstavlja vozilo 1.9 tdi u plavoj-metalik boji sa petora vrata, staro osam godina, koje je prešlo 124.000 kilometara. Cena ne varira mnogo ni kod drugih ponuda kada je u pitanju isto godište i slična kilometraža. Što se tiče modela koji su „mlađi“, „punto“ u bež-metalik boji, 2009. godište, staje 4.050 evra sa pređenih 98.000 kilometara. Uz njega se dobija i putni računar i vazdušni jastuk za vozača.

Na tržištu polovnih automobila „fijat bravo“ se najčešće prodaje od starosti tri ili četiri godine i košta oko 7.500 evra. Tako se, za ovu sumu može pronaći 1.9 multidžet sa automatskom klimom, servisnom knjigom, navigacijom...

„Lanča“ - Poznati model „ipsilon“ nudi se za 2.350 evra i to star devet godina, ali u dobrom stanju i sa pređenih 98.000 kilometara. Za one koji traže noviji automobil, tu je i vozilo iz 2008. godine sa kilometražom od 56.000 i 60 kubika, koje staje 7.300 evra. „Musa“ 1.3 stara je pet godina, a košta 5.200 evra.

„Alfa Romeo“ - Verzija „146“, u pitanju je model svih godišta, pa oni kupci koji hoće povoljno da prođu mogu da nabave i vozila stara više od 15 godina za oko 2.000 evra. Kada je u pitanju „147“ verzija, ona je ipak dosta elegantnija, ali joj je i cena za bar trećinu viša, pa se model 1.9 iz 2004. godine može naći za 3.990 evra u dobrom stanju, garažiran. Od opreme ima manuelnu klimu, grejače retrovizora, alarm...

Kod nas je još popularna i verzija „156“, pa na tržištu postoji dosta ponuda za prodaju. Tako, 2.4 karavan u srebrnoj-metalik boji sa 175 kubika, automatskom klimom i senzorima staje 5.700. Automobil je star šest godina, a za to vreme je prešao 169.000 kilometara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik